Kamis, 24 April 2014

cara mengecilkan paha ala korea

cara mengecilkan paha ala korea Jak zmenšit stehna může poskytnout maximální výsledky, pokud provádí v vážný . Většina lidí , kteří nedokážou jsou ti, kteří nemají skvrnité nebo vážný .

Pravdou je, není těžké být schopni získat štíhlejší stehna , můžete zúžit stehna s denními aktivitami . Například , když doma nebo v práci , i když . Zvědavý baimana dělat ? Chcete-li začít , poslouchat zcela na základě tohoto komentáře .

 Pro většinu žen , velká stehna jeproblém, protože to z nich dělá vypadat tlustší . K překonání tohoto problému , zkuste některé z následujících tipů vám může poskytnout řešení pro vás .

Školení svěží
Tím svižné chůze na půl hodiny , nebo tak, každý den rutina mohou svaly více tónovaný vaše stehna a malý . Rychlý způsob, jak je rovněž schopen překonat a snížit viditelnost celulitidy .

Školení sit ups
Kromě rychlý způsob , školení sitp až pět minut před spaním může pomoci zúžit stehna .

Nahoru a dolů po schodech
Pokud pracujete v kanceláři, existuje několik pater , pak to může býtvýraznou výhodou . Vzhledem k tomu,jízda také zvýšilažebřík pomůže nejen snížit obrovské stehna . Můžete být nahoru a dolů po žebříku s počtem 2 x 8 .

Jóga cvičení
Tím jógu gymnastika , můžete si v horní části stehenních svalů . Navrhujeme , že jóga může dělat gymnastiku přímé dopady na stehna .

V podřepu s nohama splay
Chcete-li toto cvičení , budete potřebovat nástroj hloupější o hmotnosti 3 - 5 kilogramů . Vezměte si činku s pozicí ruky před vámi se rozšířily. Otevřené nohy široký , jak je to možné , pak se na nejnižší možnou pozici , dokud stehna rovnoběžně s podlahou . Proveďte pohyb několikrát s určitým počtem . Tím, že dělá toto cvičení pravidelně trénovat vnitřní stehna , aby bylo těsné a úzké .

Ležící nohou zvedne až o 15 cm na podlaze .
S počtem 2 x 8 vám také pomůže zpevnit a zmenšit stehna , tak dlouho, jak to probíhá pravidelně .

Změna životního stylu
Nezdravý životní styl , jako spotřebuje hodně potravin, které obsahují hodně tuku, musíme odečíst . Perbanyak konzumovat zelené zeleniny a ovoce bohaté na vitamíny a vlákninu .

Denga dělat nějaké rutinní a tipy na pravidelném základě , pak malý stehenní jensen pryč . Kromě toho , aby se zmenšily stehna , můžete také vyzkoušet , jak zhubnout , pokud máte stále spoustu tukových zásob . Bavte se !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar