Kamis, 03 April 2014

benefits and side effects of coconut milk

benefits and side effects of coconut milk Aké sú výhody kokosového mlieka ? Kokosové mlieko je odvodený z mäsa kokosového orecha . Jeho vôňa pripomína exotických pláží . Kokosové mlieko je krémová , bohatá tekutina z mäsa zrelých kokosových orechov . Je chutná a dodáva lahodnú krémovú dotyk mnohých pokrmov . Farba a bohatá chuť mlieka možno pripísať k vysokému obsahu oleja .

Kokosové mlieko je úžasné , pretože to hydratuje , je možné nahradiť smotana do kávy , a udržiava hladinu cukru v krvi . Kokosové mlieko bohaté na vitamíny C , E , B1 , B3 , B5 a B6 , rovnako ako železo , selén , železo , vápnik a fosfor magnessium .
Výhody kokosovým mliekom
Výhody kokosovým mliekom


Kokosové mlieko má mnoho použitie , z ktorých väčšina vybudovať imunitný systém a obranyschopnosť organizmu . Poďme sa pozrieť trochu úžasné výhody kokosového mlieka nižšie .

Zdravie Výhody kokosovým mliekom

    Prispieva k silnej kosti . S 240 mg fosforu na šálku , kokosové mlieko napomáha zvýšenie hustoty kostí .
    Zmierňuje príznaky artritídy . Selén Nadácia v kokosovom mlieku uľavuje od bolesti artritídy dan znižuje pripojiť zápal .
    V boji proti infekcii . Mastná kyselina laurová nájsť v kokosovom mlieku pri požití prevádza protivírusové a antibakteriálne zlúčeninu zvanú monolaurin .
    Antibakteriálne , antimykotické a antivírusové
    Boj herpes , chrípka a dokonca aj HIV
    Veľká zdrojom horčíka
    Dolné cholesterol
    Pomáha pri chudnutí
    zabraňuje plešatenie

Výhody Coconut Milk For Skin

    Účinné pri liečbe slnečné poškodenej kože . Naneste tenkú vrstvu na chladnom kokosovým mliekom na spálenie oblasti . Tuky a oleje v tomto mlieka pomôcť znížiť začervenanie a obnoviť vlhkosť spáleniu pokožky .
    Prispievať k riadnemu a oblúkové kožu .
    Anti - aging .
    Make - up remover .

Výhody kokosovým mliekom na vlasy

    Vyživuje vlasy . Aplikujte na čerstvý domáci kokosové mlieko a masáž na tri až päť minút . Nechajte to na 20 minút a šampónom vlasy ako obvykle . To bude Bost vlasové folikuly a stimuluje rast vlasov
    Veľké ekologické vlasy kondicionér .

Ako urobiť kokosové mlieko ?

    Sušené kokosové lupienky
    filtrovaná voda

Tam sú tiež rôzne druhy kokosovým mliekom , ktoré si môžete kúpiť v obchode . Teraz , keď viete , ako je kokosové mlieko získané . Aké sú vaše obľúbené spôsoby , ako používať kokosové mlieko ?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar