Sabtu, 19 April 2014

benefits of green tea for hair growth

benefits of green tea for hair growth Der er forskellige fordele af grøn te for hår, hvis du ved, hvordan at gøre brug af grøn te. Grøn te indeholder mange stoffer, der er til gavn for vores krop , herunder vores hår. Du kan have en sund hår og forhindre hårtab ved at forbruge grøn te regelmæssigt. Der har været mange undersøgelser, der viser , at grøn te har stor indflydelse på dit hår. Resultaterne af de undersøgelser er blevet godt offentliggjort, at gøre flere mennesker interesseret i at bruge grøn te. Følgende er nogle af fordelene ved grøn te for hår .

Stimulere hårvækst
En af de mest populære fordele af grøn te for hår er at stimulere hårvækst. Grøn te indeholder EGCG ( epigallocatechingallat ) , dvs en kraftfuld antioxidant , som har forskellige fordele for din krop , herunder hår forebyggelse tab og hårvækst stimulation . En undersøgelse i er blevet gennemført i Japan for at finde beviser for, at EGCG er i stand til at stimulere hårvækst. Resultatet var hårsækkene behandlet med ECGC viste forlængelse og vækst i forhold til kontrol- kulturer. En tinktur af grøn te indeholdende 10 procent af EGCG havde vist sig at være effektive til at stimulere hårvækst. Grøn te tinktur er tilgængelig i forskellige helsekost butikker eller online butikker .

Lindre skæl og psoriasis
Andre fordele af grøn te for hår , du kan få , er beroligende skæl og psoriasis. Du kan bruge en shampoo indeholdende grøn te, når du vasker dit hår. Ellers kan du bruge grøn te til at skylle dit hår efter du har vasket dit hår ved hjælp af en shampoo . Den grønne te program vil hjælpe dig med at reducere hovedbund irritation. Når du vælger en shampoo indeholdende grøn te, du bedre kontrollere omhyggeligt etiketten. Kig efter en shampoo , hvor grøn te er skrevet på toppen af ​​ingredienslisten . Du skal også vælge en, der ikke indeholder skadelige kemikalier , såsom parabener eller natriumlaurylsulfat . Disse stoffer er ansvarlige for hovedbunden irritation.

Styrk dit hår
Du kan også nyde de andre fordele af grøn te til hår , såsom styrkelse af dit hår. Grøn te indeholder panthenol , vitamin C og vitamin E. Disse stoffer er normalt anvendes som ingredienser i hårbalsam. Panthenol som er et provitamin er effektiv i at styrke eller blødgøre dit hår samt forhindrer dit hår fra spaltede spidser . Vitamin E er effektiv gendanner beskadigede eller tørt hår . I mellemtiden, C-vitamin er effektiv til at beskytte dit hår mod UV-stråling . Derfor bør du altid vælge et hår , der indeholder grøn te-ekstrakt eller EGCG .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar