Senin, 21 April 2014

benefits of pineapple and turmeric

benefits of pineapple and turmeric Hvem sagde, at det var en fjende ananas kvinde ? Selv for meget , bør ikke indtages under graviditet og hos unge , tropisk frugt denne ene var rig på ernæring og sund du kender.

Pineapple suppleret med vitamin A , vitamin C, calcium, phosphor og kalium. Ananas er også rige på fibre så godt for kost og hjælpe med at reducere kolesterol i kroppen .

Der er flere fordele, som du kan vælge , når de spiser ananas , som følger:

Forebyggelse af hoste og feber på grund af influenza

Fordi C-vitamin er høj nok, ananas i stand til at hjælpe med at bekæmpe den virus, der forårsager influenza. Selv hvis du lider af influenza, ganske effektivt udnytte ananas som et naturligt middel . Bromelain i ananas hjælper lanceringen hoste slim så hurtigt helbredt.

styrke knoglerne

Ananas er også en af ​​de populære frugt til at styrke knoglerne . Manganindhold i det er nødvendigt for at danne en tættere knoglestruktur. Du kan tjene 73% af mangan i ananas forbruge på en dag.

sundt tandkød

Ønsker du at få sundt tandkød bedre kun forbrug ananas . Indholdet af C-vitamin er venlig over for tandkødet og give den bedste behandling, så dine tænder og tandkød forblive stærk .

lette fordøjelsen

Bromelain i ananas frugt det hjælper også lette fordøjelsen og vandladning. Bromelain var faktisk et protein , så det er ganske effektiv og sundt for forbrug.

Intet galt med ananas pasta i din daglige menu. Ved at berige fødeindtagelse , vil du hjælpe med at opretholde sundhed og skønhed naturligt.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar