Rabu, 16 April 2014

benefits of coconut bread

benefits of coconut bread Η κοκκοφοίνικα πιστεύεται ότι έχουν έρθει από κάπου στο αρχιπέλαγος της Μαλαισίας και γρήγορα διαδόθηκε από τη φύση και τον άνθρωπο . Καρύδες είναι ένα από τα τρόφιμα θαύμα στη γη που παρέχει μεγάλο βαθμό για όλες τις ανθρώπινες ανάγκες και έχουν πολλαπλά οφέλη για την υγεία .

Σε πολλές περιπτώσεις , τα προϊόντα καρύδας αποδεικνύεται ότι είναι ακόμη πιο αποτελεσματική από τη σύγχρονη ιατρική στην πρόληψη , θεραπεία , ανακούφιση ή ακόμα και ένα τεράστιο πλήθος των προβλημάτων που σχετίζονται με την υγεία . Τα προϊόντα Coconut κατακλύζουν την αγορά . Πρώτα υπήρχε νερό καρύδας , τώρα υπάρχει το γάλα καρύδας , καρύδα γιαούρτι γάλα , κεφίρ καρύδας και το γάλα καρύδας παγωτό .
Τα οφέλη της καρύδας
Τα οφέλη της καρύδας


Καρύδας είναι πολύ θρεπτική και πλούσια σε φυτικές ίνες , βιταμίνες και μέταλλα . Καρύδας είναι ένα πολύ υγιεινό παξιμάδι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια ως τροφή. Δεν υπάρχουν γνωστές αντιδράσεις οποιουδήποτε είδους κοινοποιηθεί μέχρι στιγμής το τρώει . Νόστιμα πυρήνα της δεν είναι μόνο πολύτιμη σε υγιείς , αλλά θεωρούνται ασφαλή κατά την εγκυμοσύνη , τα βρέφη , καθώς και σε νοσηρές καταστάσεις .
Τα οφέλη υγείας των καρύδες :

    Βοηθά στην πρόληψη της παχυσαρκίας
    Βελτιώνει την υγεία της καρδιάς
    High στην υγεία της καρδιάς
    Hight σε φυτικές ίνες
    Χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη
    Μειώνει το γλυκό πόθο
    βελτιώνει την πέψη
    Γρήγορη ώθηση της ενέργειας
    Δεν trans - λιπαρά
    Χωρίς γλουτένη

Κάθε κομμάτι της καρύδας χρησιμοποιείται . Ως αποτέλεσμα , οι καρύδες που ονομάζεται « Δέντρο της Ζωής" και μπορεί να παράγει το ποτό , φυτικές ίνες , τα τρόφιμα , τα καύσιμα , τα σκεύη , μουσικά όργανα , και πολλά άλλα . Αν σας αρέσει η γεύση , το προσπαθήσουμε όσο πιο πρόχειρο φαγητό, τρώει το χωρίς ζάχαρη , τεμαχισμένο είδος κατ 'ευθείαν από την τσάντα . Θα πρέπει πιθανώς να αναζητήσετε το τμήμα υγιεινής διατροφής από μανάβικο σας για να το βρείτε . Μάθετε για τον εαυτό σας τι είναι πραγματικά καλό για σας και την οικογένειά σας .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar