Minggu, 02 Maret 2014

Obat Penghilang Jerawat Kaskus Online Murah Aman

Obat Penghilang Jerawat Kaskus Online Murah Aman Kraj akne lise na obrazu lahko pokažeta zdravje telesa. Z analizo " u" , v katerem se pojavijo akne , boste razumeli stanje telesa , sprejme ustrezne ukrepe , da bi preprečili nastajanje novih aken . Preberite več!

obraz zemljevid

Akne na čelu območju

Vzrok: prebavne težave (težave pri prebavljanju določenih živil ) , majhne črevesne težave , težave z jetri , neredne urnike spanja, stresa , čustvena nestabilnost , preveč skrbi , vnos živil z visoko vsebnostjo sladkorja , toksin nabiranje materiala , izdelkov za lase , Šiška , kar je posledica nosil umazano kapo.

Akne na področju okrog obrvmi

Vzrok:

Območje med obrvmi in lasmi : Kroženje bezgavk , ki so manj dobri , vnos veliko maščob , uživanje predelanih živil , ki so previsoke , težave žolčnika .

Območje med obrvmi : Slab srca , preveč alkohola , preveč uživanje tobaka .

Akne na levem licu

Vzrok: bolezni srca, prekomerno uživanje hrane , telesne težave absorbira prehrana , stres, težave z želodcem , uporabitetelefon manj higienično , so blazine umazana , uporabite ličila ščetke, neusklajenost z make up ali se uporabljajo za nego kože .

Akne na desnem licu

Vzrok: stanja na pljučih , alergije , stres, težave z želodcem , preveč sladkorja , umazan mobitel , uporabitetelefon manj higienično , prevleke za blazine so umazani , uporabite ličila ščetke, neusklajenost z make up ali se uporabljajo za nego kože .

Akne na nosu

Vzrok: slaba prehrana , zaprtje, napenjanje , neravnovesja v črevesju, prebavne motnje , in slabe prekrvavitve , ko jenos značilno luščenje kožnih

Akne na območju okrog ustnic

Vzrok: Zaprtje , neredno odvajanje vzorec , memakanan preveč začinjeno hrano ali ocvrt , nezdružljivost z zobno pasto

Akne na področju brade in čeljusti

Vzrok: hormonske težave , ginekološke težave / spolne organe, ledvične neravnovesja ( za akne po obrazu / brade ),navado počiva obraz na strani nezdružljivost z zobno pasto

Čeprav so vzroki so navedeni za vsako področje obraza , jesplošno vodilo , morda ne velja za vse. Na primer , samo zato, ker so mozolji na čelu , ne pomeni, da mora biti nekaj narobe z jetri . Seveda, čeakne na čelu , ki ga spremlja pritožb na jetrih , jeznak, da morate biti delaš preglede z internist . Če nič ne kaže v pritožbi, ki menite, da vaše telo , tukaj so nekateri predlagali rešitve za zdravljenje aken po obrazu

Tidak ada komentar:

Posting Komentar