Sabtu, 15 Maret 2014

benefits of lemon and lemon peel

benefits of lemon and lemon peel Lemon ir ļoti populāra , tā spilgti krāsu , atsvaidzinošu aromātu un uzmundrinošu garšu . Betcitronu pati ir plaši uzskatīta par universālu brīnumu augļus ,citrona miziņu parasti tikai iegūt izmet , izmet uz bezdibenis trash var . Kas ir ļoti žēl ,reāla atkritumu lielisks avots uzturā .

Lielākā daļa cilvēku nezina , ka citronu miziņu , ir lielisks avots, minerālvielām, vitamīniem, kāliju un šķiedrvielas. Īsāk sakot , patēriņš citronu miziņu , var palīdzēt palielināt savu uzturu .

Pirms jūs ēst kādu no šiem citronu miziņu , pārliecinieties, ka jūs saņemsiet organiskās citronus . Jūs nevēlaties, lai patērēt jebkāda toksīnus un pesticīdiem tagad , do you?

Lūžņi kaisle no jūsu citronu miziņu , šie miziņas var izmantot vēlāk , lai būtu sastāvdaļas garšvielām un saldie ēdieni . Nodot neizmantoto kaisle ledusskapī vēlākai izmantošanai .

Jūs varat veikt citronu miziņu uz citronu pipariem un izmanto tos, lai sezonu savu pārtiku . To ir viegli izdarīt , un ļoti garšīgs .

Jūs varat arī pārvērst citrona mizas uz konfektes , vai nodot to iekšā saldumus , vai neatkarīgi . Jūs varat atrast daudz receptes, sukādes citrona miziņu internetā . Un, kamēr mēs esam pie tā , jūs varat arī izveidot citronu miziņu cukuru . Salds zobs apmierinātība garantēta .

Jūs varat arī atrast daudz receptes internetā par olīveļļas garšas makeover . Citronu eļļa piebilst krāsains aromāts olīveļļas garšu .

Dažiem radošumu un bagātināšanu , lai jūsu dzērienu jūs varat ievietot citrona miziņu uz ledus gabaliņiem . Pārliecinieties, ka Jums izvairīties rūgto balto serdes though .

Tas var izklausīties dīvaini, bet faktiski ir receptes garšaugu un citronu miziņas sviestu .

Citrona mizas tīrīšanai .

Citronu etiķis , kas izgatavoti no citrona miziņu , ir greats par tauku izņemšanas . To ir viegli izdarīt , jūs vienkārši ielieciet dažas citrona mizas burkā , pievienot etiķi , noslēdziet vāku un atstāj to četrpadsmit dienas pirms jūs savākt iegūto šķidrumu . Šo šķidrumu sajauc ar nedaudz ūdens ar vienlīdzīgas attiecības un jums seviuniversāli tīrīšanas līdzeklis .

Jūs varat arī šķēle nedaudz citrona mizu un nodot tos uz jebkuru iespējamo ieejas , kur kukaiņi var iet cauri, lai atvairīt kukaiņu . Izrādīties citronu miziņu , navmīļākie aromāts skudras , raudas un blusas . Jāieliek ledusskapī , citronu miziņu var absorbēt fouls smaržo un izplatīt atsvaidzinošu citrusu aromātu . Un tas ir ne tikai ledusskapi , jūs varat likt dažus citrona mizas uz trash var par to pašu efektu .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar