Senin, 17 Maret 2014

manfaat dan bahaya daun katuk

manfaat dan bahaya daun katuk Privalumai cinamono lapų yra daugiau populiarus sklandžiai pieno maitinančioms motinoms , tačiaufaktinis veiksmingumas cinamono lapų yra ne tik, kad . Yra daug privalumų, ir tam tikros naudos , kad jūs galite gauti iš įmonės, kuri yra paprastai naudojama kaip dekoratyvinis augalas tvora .

Cinamonas lapinės daržovės yra labai švieži būti aišku , kaip antai špinatais ir kai kurių kitų daržovių. Paprastai virti su Skvošas katuk Roan , su prieskoniais pjaustytų raudonųjų svogūnų ir baltos ir įvairių kitų prieskonių. Patiekiama su aštriu krevečių pastos padaže tikrai busmeniu, tinka valgyti per dieną.

 Už visa tai cinamono lapų šviežumo , paaiškėja, kad yra daug maistinių medžiagų , kad mes galime gauti . Tarp jų yra kalorijų , baltymų , angliavandenių, geležies, vitaminų A, vitaminas B1, vitaminas C. Be to kandunagn turtingas baltymų, riebalų , vitaminų ir mineralinių medžiagų, cinamono lapai taip pat yra taninų, saponinų , flavonoidų, alkaloidų ir Papaverine taip labai potencialas turi būti naudojamas kaip natūralus gydymas. Kaip cituojamas iš m.vemale.com , čia yra keletas naudą sveikatai į cinamono lapų.

Sklandžiai pieno
Motinoms, maitinančių krūtimi , sklandžiai pieną galite vartoti cinamono lapų seskuiterna rūgšties junginiai , kuriuose yra turinys ir kitų svarbių junginių.

Maitina akį
Cinamono lapų gali maitinti akis, nes ten yra vitamino A kiekis į jį išvengti įvairių sutrikimų ir ligų, kurios puola mūsų jausmą akyse.

Įveikti anemija
Anemija arba mažakraujystė gali būti sprendžiami naudojant cinamono lapų , tai gali atsitikti, nes kas 100 g medžiagos , kurių sudėtyje yra 2,7 mg cinamono lapų geležies yra naudinga pacientams, sergantiems anemija. Be to, geležies, kalcio kiekio lapų tiek, kiek 204 mg cinamono ar keturis kartus didesnis nei mineralinių medžiagų kopūstų lapų.

Turi chlorofilo
Chlorofilas gali būti naudojami išvalyti kūno audinius , įveikti parazitų , bakterijų , virusų ir medžiagų apykaitos atliekų šalinimo vietų kūną. Jūs turite žinoti, kadchlorofilo kiekis lapuose katuk daugiau nei kitų rūšių augalų .

Cinamono lapų mengangung kolageno
Cinamono lapų taip pat yra kolageno , kuris gali tarnauti transporto riebalų, meyehatkan sveikas dantenas , stiprina imunitetą , padeda reguliuoti cholesterolio kiekį kraujyje , meyembuhkan žaizdas ir pagerinti smegenų funkciją.

Be to, cinamono lapų naudą , taip pat galite gauti anonos lapų nauda taip pat gausu jūsų sveikatai kasdien. Sėkmės !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar