Senin, 31 Maret 2014

benefits of drinking broccoli water

benefits of drinking broccoli water Hva er de helsemessige fordeler av brokkoli ? Brokkoli er en grønn grønnsak fra kål familien . Det selges vanligvis i hoder , som har flere buketter forgrening av en sentral stilk og noen ganger har bladene fortsatt festet . Brokkoli gir en helsebonusi form av beskyttende stoffer som kan skjerme deg mot sykdom . Pådriver , tilhører brokkoli til kål familien , kollektivt kjent som cruciferous grønnsaker .

Denne maten er svært lav i mettet fett og kolesterol . Det er også en god kilde til protein , vitamin E ( alfa-tokoferol ) , tiamin, riboflavin, pantotensyre, kalsium, jern , magnesium, fosfor og selen , og en svært god kilde til kostfiber , vitamin A, vitamin C , vitamin K , Vitamin B6 , folat, kalium og mangan

 Betakaroten og vitamin C er viktige antioksidanter som har vært knyttet til en redusert risiko for en rekke forhold, blant annet grå stær , hjertesykdommer , og flere kreftformer . De helsemessige fordeler av brokkoli er svært omfattende . Ikke bare er den vegetabilske lastet med nødvendige næringsstoffer , det har også terapeutiske egenskaper. Noen mennesker elsker brokkoli og noen mennesker hater det , men det er ikke benektes at brokkoli er en nutrional rart . Her er 10 fordelene med brokkoli :

    Hjelper med diabetes
    Fights hjertesykdom
    Forebygger kreft
    Fortauskanter over-spising
    Fremmer sunne bein
    Regulerer blodtrykket
    forhindrer forkjølelse
    Øker immun helse
    Kamper fødselsskader
    regulerer hormoner

Ernæring Fakta Brokkoli
Næringsinnhold per 100 g ( 3,5 oz )

    Energi : 141 kJ ( 34 kcal )
    Karbohydrater : 6,64 g
        Sukker : 1,7 g
        Kostfiber : 2,6 g
    Fett: 0,37 g
    Protein : 2,82 g
    Vann : 89,3 g
    Vitamin A ekv . : 31 mikrogram ( 4 % )
        beta -karoten : 361 mg (3% )
        lutein og zeaxanthin : 1403 mikrogram
    Tiamin ( vit. B1 ) : 0.071 mg ( 6 % )
    Riboflavin ( vit. B2) : 0.117 mg ( 10%)
    Niacin ( vit. B3 ) : 0,639 mg ( 4 % )
    Pantotensyre (B5) : 0,573 mg ( 11% )
    Vitamin B6 : 0,175 mg ( 13 %)
    Folat ( vit. B9 ) : 63 mikrogram ( 16 %)
    Vitamin C : 89,2 mg ( 107 % )
    Vitamin E : 0,78 mg ( 5 % )
    Vitamin K : 101,6 mikrogram ( 97 %)
    Kalsium : 47 mg ( 5 % )
    Jern: 0,73 mg ( 6 % )
    Magnesium : 21 mg ( 6 % )
    Mangan : 0,21 mg ( 10 %)
    Fosfor : 66 mg (9%)
    Kalium : 316 mg ( 7 % )
    Sink : 0,41 mg ( 4 % )

Pakket med næringsstoffer , er det best kort dampet , wokede , eller spises rå . Ferske brokkoli bør være nedkjølt i pustende innpakning , og forbrukes i løpet av 2-3 dager etter kjøpet . Du kan også spise brokkoli rått å få maksimalt utbytte .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar