Kamis, 27 Maret 2014

benefits of coconut oil during pregnancy

benefits of coconut oil during pregnancy Kokosový olej je známy pre svoje zdravé nasýtených tukov, ktoré sú ešte lepšie pre vás vo svojej surovej podobe. Kokosový olej je jedlý olej z jadra alebo mäsa zrelých kokosových orechov zbieraných z kokosovej palmy. To má rôzne využitie v potravinárskom, medicíne a priemysle

Kokosový olej sa bežne dostane namedropped ako posledná super-dobrý-pre-vás zázračný produkt. Štúdie ukazujú, že príjem z kokosového oleja môže pomôcť naše telo montáž odolnosť voči obom vírusy a baktérie, ktoré môžu spôsobiť ochorenie. Ba čo viac, to môže tiež pomôcť zahnať kvasinky, plesne a Candida.

 Nutričný obsah v kokosovom oleji:

    Anti oxsidants
    MCT triglyceridy so stredným reťazcom
    Kyselina laurová
    Kyselina kaprylová
    Kyselina Aprica

Prínosy pre zdravie a liečenie kokosového oleja:
Cukrovka
Kokosový olej môže zvýšiť citlivosť na inzulín a na glukózovú toleranciu v priebehu času. Pomáha regulovať hladinu cukru v krvi a chráni proti inzulínovej rezistencie môže dokonca pomôcť zabrániť diabetes typu II.

Stresu
Kokosový olej je veľmi upokojujúce. Prírodná aróma kokosu je tiež veľmi upokojujúce. Môžete použiť olej na hlavu a gentlly masáž pomôcť odstrániť psychickú únavu.

Infekcie
Kyselina Laurid sa premení monolaurin v tele. To môže viesť k zničeniu bakteriálne a vírusové infekcie, ako sú osýpky, chrípky, hepatitídy C a dokonca aj HIV. Monolaurin môže tiež eliminovať Mykóza nôh.

Starostlivosť o vlasy
Kokosový olej je jedným z najlepších spôsobov, ako poskytovať živiny pre vaše vlasy. Mastné kyseliny stav hlboko z vnútornej strany von prameňov. Poskytovanie proteín, eliminuje lupiny a pomoc pri opätovnom raste. Mnoho ľudí používa ako kondicionér!

Chudnutie
Mastné kyseliny v kokosovom oleji zničiť Candida (premnoženie kvasiniek), ktoré spúšťa telesnej hmotnosti, sacharidov chute a únavu. Sú ľahko stráviteľné a premenený na energiu, ktorá pomáha zrýchliť metabolizmus a pomáha spaľovať uložený tuk.

Srdce Zdravie
Tuku v kokosovom oleji nemá negatívny vplyv na hladiny cholesterolu. V skutočnosti, to pomáha zlepšiť hladiny cholesterolu profil, prevenciu infarktu myokardu a mozgovej mŕtvice a dokonca môže liečiť ochorenie srdca.

Imunita
Unikátny nasýtené tuky z kokosového oleja obsahujú antibakteriálne, antivírusové, protiplesňové, antiparazitárne vlastnosti, ktoré pomáhajú posilňovať imunitný systém. Konzumácia kokosový olej pravidelne zníži výskyt choroby.

Trávenie
MCT molekuly v kokosovom oleji sú malé, takže sú ľahko stráviteľné s menšou záťaž n pankreasu a tráviacej sústavy. Ľudia, ktorí trpia diabetes, obezity, ochorení žlčníka alebo Crohnovej choroby môže značne ťažiť z kokosového oleja.

Starostlivosť o pleť
MCT v akte oleja Coconut ako prirodzený kožný kondicionér. Hlboko prenikajúce hydratačné chráni proti životného prostredia a poškodenie voľnými radikálmi. Pomáha tiež s anti-starnutie, ekzémov a dokonca poskytuje určitú ochranu proti slnku.

Literatúra uvádza, že kokosový olej je úplne bezpečné, aby sa v rozumnej výške. Zatiaľ čo žiadna formálne štúdie zistili presné množstvo pre optimálnu prospech, zdá sa, jedno - dve polievkové lyžice denne, môže byť prospešné. Tip: Kúpte organické, nerafinovaný, za studena lisovaný kokosový olej.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar