Rabu, 21 Mei 2014

cara menurunkan kadar kolesterol dalam darah

Η χοληστερόλη είναι μια λιπαρή ουσία που παρέχει ενέργεια για τα κύτταρα του σώματός σας , τα οποία παράγονται από τα τρόφιμα που καταναλώνονται καθημερινά . Η χοληστερόλη είναι απαραίτητη για το σώμα , αν εξακολουθεί να είναι εντός των κατάλληλων επιπέδων , αλλά πάρα πολύ χοληστερίνη μπορεί να προκαλέσει πραγματικά μια ποικιλία νόσων που σχετίζονται με το καρδιαγγειακό , όπως καρδιακή νόσο, εγκεφαλικό επεισόδιο και άλλα. Ως εκ τούτου , για να σας βοηθήσει να μείνετε υγιείς , να παρακολουθήσετε τα επίπεδα χοληστερόλης με επτά συμβουλές που αναφέρεται από την Υγεία Me Up εξής:

1 . Σταματήσουν το κάπνισμα
Η διακοπή του καπνίσματος είναι μια σημαντική μέθοδος για τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης σας . Το περιεχόμενο των τσιγάρων μπορεί να οδηγήσει σε αρτηριακή επένδυση , ή ενδοθήλιο πάρει καταστραφεί . Καρκινογόνες ουσίες και άνθρακα μονο- οξειδίου που περιέχεται στον καπνό του τσιγάρου στις αρτηρίες γίνονται πιο επιρρεπή σε επιληπτικές κρίσεις , οδηγώντας έτσι σε υψηλά επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα .

Το κάπνισμα μπορεί επίσης να μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης (HDL ) ή καλή χοληστερόλη , και στα ίδια επίπεδα χοληστερόλης αύξηση του χρόνου χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνης ( LDL ) ή κακή χοληστερόλη . Επιπλέον , οι καπνιστές μπορούν επίσης να αντιμετωπίσετε αίσθημα παλμών της καρδιάς που μπορεί να επηρεάσει τη συνολική ποιότητα της ζωής τους . Εάν χρησιμοποιηθεί για να καπνίζουν , να σταματήσει τις κακές συνήθειες τώρα .

2 . Πολλή άσκηση
Αθλητισμός είναι η καλύτερη θεραπεία για όσους έχουν υψηλά επίπεδα χοληστερόλης . Οι εμπειρογνώμονες ανέφεραν , άσκηση για 40 έως 60 λεπτά την ημέρα , θα βοηθήσει στη μείωση της κακής χοληστερόλης περίπου 5-10 τοις εκατό και αύξηση της καλής χοληστερόλης έως και 3-6 τοις εκατό . Για το σκοπό αυτό , δεν έχει σημασία ανεξάρτητα από το είδος της άσκησης που κάνετε , το πιο σημαντικό είναι η ένταση της άσκησης κάθε μέρα .

3 . Κατανάλωση υγιεινών τροφίμων
Για τη μείωση της χοληστερόλης , το πιο σημαντικό πράγμα είναι η διατήρηση της πρόσληψης τροφής σας . Μειώστε τα τρόφιμα που περιέχουν κορεσμένα λίπη και τα τρανς λιπαρά . Θα πρέπει επίσης να μειώσει την κατανάλωση λιπαρών κρεάτων , τους κρόκους αυγών , τα τηγανητά , ολόκληρα τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα τηγανητά . Αυτό συμβαίνει επειδή οι κορεσμένα και τρανς λιπαρά μπορεί να αυξήσει την LDL ( κακή χοληστερόλη ) . Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη κορεσμένου λίπους είναι 20 γραμμάρια ή λιγότερο , έτσι beware των τροφίμων που περιέχουν κορεσμένα ή trans υψηλά επίπεδα λίπους και φροντίστε να μείνετε κάτω από το συνιστώμενο ημερήσιο επίπεδο cara menurunkan kadar kolesterol dalam darah.

4 . Αποφύγετε αλκοολούχα ποτά
Η κατανάλωση αλκοόλ είναι συνήθως αποτελείται από ένα έως δύο ποτά την ημέρα για τους άνδρες και ένα ποτό την ημέρα για τις γυναίκες . Ωστόσο , εάν υπερβαίνει το ποσό αυτό , η δυνατότητα αυξάνει το σώμα να αποθηκεύει λίπος . Θα πρέπει επίσης να διευρύνει την περιφέρεια της μέσης ( κοιλιά ) και έτσι έμμεσα τη βελτίωση των επιπέδων χοληστερόλης .

5 . Να χάσουν βάρος
Προσπαθήστε να χάσετε βάρος αν είστε παχύσαρκοι ή υπέρβαροι σώμα. Αρχίστε να ασκήσετε κάθε μέρα , κάθε είδους πρόσθετες δραστηριότητες θα λειτουργήσει καλά . Κατ 'αρχάς , κάνετε ελαφρύ δραστηριότητες όπως το περπάτημα , το βάρος της κατάρτισης , αεροβική γυμναστική , ποδηλασία και την άσκηση , διότι θα βοηθήσει στην αύξηση της καλής χοληστερόλης, μειώνοντας ταυτόχρονα τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης .

Η παχυσαρκία μπορεί να οδηγήσει σε αυτό που είναι γνωστό ως αντίσταση στην ινσουλίνη , μια κατάσταση στην οποία το σώμα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σωστά την ινσουλίνη . Του παγκρέατος , η ινσουλίνη μετατρέπει τη γλυκόζη στο αίμα και , στη συνέχεια, σε ενέργεια. Αντίσταση στην ινσουλίνη μπορεί να οδηγήσει σε διαβήτη και υψηλότερα επίπεδα χοληστερόλης στο σώμα .

6 . Τρώγοντας σπανάκι
Η κατανάλωση σπανακιού σε τακτική βάση, θα μειώσει επίσης τα επίπεδα χοληστερόλης σας . Σπανάκι περιέχει περίπου 13 φλαβονοειδή που σας κρατούν από τον καρκίνο , τις καρδιακές παθήσεις και οστεοπόρωση . Κατανάλωση 1/2 φλιτζάνι του παρόντος λουτεΐνη πλούσια τρόφιμα κάθε μέρα μπορεί να σας κρατήσει από μια καρδιακή προσβολή που προκαλείται από την περίσσεια χοληστερόλης .

7 . Κατανάλωση ψαριών
Ψάρι περιέχει πολλά ωμέγα- 3 λιπαρά οξέα , η οποία βοηθά στη διατήρηση του σώματος από καρδιακή νόσο , εγκεφαλικό επεισόδιο και τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης με τη βοήθεια μία πρωτεΐνη πλούσια θρεπτικά συστατικά . Σύμφωνα με ιατρικούς εμπειρογνώμονες , μια διατροφή πλούσια σε θαλασσινά , κυρίως τα ψάρια , βοηθά στην αύξηση της καλής χοληστερόλης . Άλλες πηγές των ωμέγα - 3 τα τρόφιμα περιλαμβάνουν σόγια , canola , λιναρόσπορος, τα καρύδια και το ιχθυέλαιο .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar