Senin, 26 Mei 2014

cara cepat dan efektif mengecilkan betis

cara cepat dan efektif mengecilkan betis У теляти , який є занадто велика проблема для деяких людей , особливо жінок. Через наявність великої теля робить сам сенс pecaya жінки повинні бути скорочені через його нозі виглядає як футболіста.

Насправді є кілька переваг , який має великий теляти. Зазвичай великі ікри виглядають більш білий , тому що часто покривається при виконанні заходів на свіжому повітрі. На додаток до білих , великих телят занадто сильна , щоб витримати вагу. Однак, оскільки він є занадто великим , як правило , важкі і важко знайти спосіб створення джинси , які відповідають .

Причина телята виглядають більшими можуть бути викликані надлишкової жирових відкладень або великих м'язів. Щоб подолати це , ви повинні бути старанними вправи , щоб спалювати жир в області литкового м'яза. На додаток до вправи , є деякі речі , які ви повинні уникати , щоб телята не досягають великих розмірів . Ось кілька порад , які ви можете зробити , щоб зменшити ікри природно і безпечно.

Уникнути звинувачень в надлишку в Heel
Даючи надмірного тягаря на п'яти, звичайно, може зробити тебе великий теляти. Якщо завжди збалансувати центр організму тяжкості на всій підошві стопи під час ходьби.

Пілатес і Йога
Роблячи рух Пілатес , який включає зміцнення і вправи на розтяжку , щоб продемонструвати і розширити м'язи , таким чином , забезпечуючи більш високий поставу. Таким чином , форма стопи виглядають більш рівень і розмір теляти , щоб бути ідеальним. У той час як йога може дати ефект більш спокійною , поліпшення кровообігу в м'язах і допомагає регулярність , що робить його легше отримати невеликий теляти.

Відтворенню серцево- судинних вправ
З акцентом на легкі фізичні вправи , такі як біг підтюпцем і пріоритетів стійкість може ефективно скорочуватися теляти плавати. Але уникнути швидко бігати або спринт та інші види спорту , які вимагають силу і швидкість роботи ніг.

Виконайте щиколотки Рух коло
Хитрість сидіти прямо на стільці , підніміть одну ногу після рубежі щиколотки (гомілкостоп ) за годинниковою стрілкою 6 разів. Повторіть рух з рухом проти годинникової стрілки. Зробіть те ж рух , чергуючи ліву і праву ногу.

Робити вправи гомілками
Використовуйте камбаловидной прес інструмент , щоб зробити телята виглядають солідніше . Хитрість сидіти прямо на платі доступні , а потім помістити на вкладку у верхній частині стегна колодки. Після навантаження регулюється , підняти підшипники кріпильні , піднявши п'яти.

Використання еліптичні тренажери
Цей інструмент може вам зробити альтернативу в якості заміни для прогулянок. Інструменти, використовувані для створення руху , такі як ходьба є хорошим здебільшого quadriseps поїзді , який представляє собою набір м'язи вище коліна. Результати ваших телят менших по тому , що ви хочете.

Як схуднути в цілому також повинні будете робити , якщо купа жиру не тільки на теля поодинці. Більш того , якщо досі жиру в області живота , рук , стегон і інших частин тіла , які можуть погіршити смак просто вірити в себе . Удачи !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar