Rabu, 26 Februari 2014

manfaat mengkudu bagi asam urat

manfaat mengkudu bagi asam urat Olete tihti kuulnudkasulikkust ühe puu . Pealkiri on puu , kuidpuu ei saa süüa üksi . Viljad peavad olema töödeldud ravimid või ravimtaimed enne tarbimist . Puu , mis pärineb Kagu-Aasias on väidetavalt kasu kolesterooli taset , Lhoh .

Siin on ehow.com on nimekiri sisu ja kasu tervisele Noni meie keha .

1 . polüsahhariide
Mitut tüüpi polüsahhariidide olemas Noni puu nagu galaktoosi glükeeritud ja Glükuroonhape on juba ammu tuntud kui eestkostja vastupidavust meditsiini maailmas. Lisaks kolme tüüpi polüsahhariidide ka antibakteriaalsed funktsioon ja isegi vähivastane ja kasvajavastane .

2 . skopoletiin
Neid aineid võib alandada vererõhku , et insult on võimalik ennetada hüpertensiooniga patsientidel . See phytochemical ained võivad toimida kapõletikuvastane ja võib leevendada peavalusid . Tegelikultkaal tasemega Alzheimeri tõbi oli arvatavalt võimeline ületama selle kibeda vilja. Allergiatest , onaine noni seda saab kasutadavastumürki , sest see onfunktsioon antibakteriaalsed ja seentevastased samuti.

Teatas uurimuse Ülikooli Hawaii, noni täita 55 % keha vajab kiu 100 grammi esitlus , nagu soovitasDieet Tarbimise võrdlusandmed . Puu on ka vähese rasvasisaldusega 12 % valku ja sisaldab vitamiine C , B3 , kaaliumi, rauda , A-vitamiini , kaltsiumi ja naatriumi.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar