Senin, 24 Februari 2014

contoh surat lamaran kerja yang baik dan sopan

contoh surat lamaran kerja yang baik dan sopan Sample кандидатстване за работа писмо -долу можете да използвате като писмено проба мотивационно писмо, за да можете да кандидатствате за работа в агенцията или компанията, която е желана . Мотивационно писмо за работа и оглави много важна роля, тъй като мотивационно писмо , че за първи път е видян от компанията и да определи съдбата си по-нататък .

Писмо заявление Job отразява нашата личност , и следователно да направи възможно най-доброто писмо за кандидатстване за работа и спретната , колкото е възможно , така че служителите , които отговарят за подбора на нови служители могат да бъдат впечатлени .

 Има няколко аспекта, които трябва да бъдат разгледани преди да напише писмо за кандидатстване за работа . Това са неща, които трябва да бъдат взети предвид при написването на писмо за кандидатстване за работа

    Напишете пълни лични данни като име, дата на раждане , адрес или телефонен номер к.с. , имейл, ако има такива, и семейно положение ( все още singgle или омъжена ) .
    Нахвърлям образователен ценз , например формално образование от елементарен , докато не приключите прави последната история образование. За неформалното образование може да бъде запълнена с обучение или курсове , които някога ще следват.
    Писане Работа опит. Ако напишете професионален опит в областите на работа , за която кандидатствате . Ако не разполагате с професионален опит , а след това можете да напишете , че имате възможност да отговарят на работата.
    Прикрепете автобиография , копие от последна диплома , актуална снимка , удостоверение или SKCK полицейски записите, ако е необходимо, здравен сертификат от лекар, ако е необходимо.

Може би все още има объркване в написването на писмо за кандидатстване за работа трябва да бъде попълнен на ръка или напечатани компютър? За да го правят да изглежда чист, работа писмо за кандидатстване трябва да бъде написано на компютър с помощта на стандартен размер на шрифта , като например Times New Roman, с цел да изглежда формално. Използвайте формален език и ефективно , без повторение на думи, които не са ясни . Избягвайте употребата на неправилни граматични и правописни грешки. Ето един пример за работа писмо приложение, което можете да копирате в зависимост от вашите нужди.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar