Kamis, 06 Februari 2014

cara menurunkan berat badan untuk ibu menyusui

cara menurunkan berat badan untuk ibu menyusui Vad gör du för att gå ner i vikt ? Om svaret kost , motion , sluta småäta eller äta massor av grönsaker och frukter som gör verkligen vanligt . Därför att , du vet att det finns ett löjligt sätt att gå ner i vikt .

Faktum är att i stället för att gå ner i vikt , hur löjligt det faktiskt kan vara skadligt . Vad är det ? Tja, här är fem sätt att gå ner i vikt är löjligt och till och med farligt för hälsan som rapporterats av Times of India , fredag ​​( 2014/01/31 ) :

1 . Tapeworm Diet
I denna diet , äter du medvetet binnikemask så maskarna kan absorbera kolhydrater och andra näringsämnen som anses överdrivna . I själva verket kan bandmaskar som lever i kroppen lägger miljontals ägg som skulle kunna leda till förlust av näringsämnen och vitaminer , särskilt vitamin B12 i kroppen .

2 . Plast inslagning kroppen
Detta förfarande innebär växtbaserade material doppade i plastfolie och kan frigöra stora mängder svett . Målet är att avgifta kroppen som kan hjälpa dig gå ner i vikt . Du bör dock vara medveten om förlusten av överflödig vätska .

Dessutom , kom ihåg att en av de viktigaste ingredienserna i denna procedur är skadligt polyvinylklorid skadliga för konsumenterna . När allt inte är känd för säker på om plasten sveper det verkligen kommer att gå ner i vikt eller bara hålla vattenhalten i kroppen ensam. Detta förfarande är inte säkert för människor som har diabetes , högt blodtryck , eller är gravida .

3 . Fiberbaserade bantningsprodukter
Produkter som dessa påståenden kan absorbera vätskor som gör att magen är svullen som därmed kan dämpa hunger . Men några av möjligheterna för sammansättning av produkter såsom guargummi , som kan orsaka svår blockering i magen eller matstrupen . Samt stärkelse absorberande material att den kan orsaka illamående , kräkningar, diarré och buksmärta .

4 . bantning kräm
Det finns en hudkräm som påstås vara den främsta lösningen för att gå ner i vikt . Men medicinskt finns det inga vetenskapliga belägg för att använda denna kräm . Resultatet är det högsta som gör huden stram och slät och minska uppkomsten av celluliter . Istället för att slösa en massa pengar för att köpa dessa krämer , bättre göra hjärt -och styrketräning för att komma i form och perfekt kropp .

5 . Ab- bälte
Peramping bastu bälte kropp säljs oftast i form av en bärbar . Med lockelsen av en elektrisk ström är anordningen förutses kasta fett i buken. I själva verket , bara begreppet ett verktyg som svajar , skulle vara mycket svårt att bli av med magen fett , men med mycket motion .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar