Kamis, 26 Juni 2014

cara pakai kerudung pashmina sifon polos

cara pakai kerudung pashmina sifon polos Kako nositi marame zaista može prilagoditi obliku lica, tako da ne može proći, a ne tembem vidim. Ako baš ne uklapa u naseljima, obično na obrazima će izgledati napuhane zbog pritiska od strane desno i lijevo. Stoga prvo morate ketaui o svoje lice oblik kako bi se u skladu s maramama koje želite nositi.

Od širok spektar lica oblika od kojih je okruglo lice oblika. Ako imate okruglo lice oblika, a zatim možete koristiti šifona šal hidžab za okruglo lice. Do nosi marame Pashmina sifon posebno za okruglo lice, lice izgledaju uže i ne tembem.

Trend Muslimanski Jilbab može se prilagoditi s haute koji žele da se nametnu, tijelo oblika, lice oblik, i tako dalje sve do vela osobama koje nose odgovara, a ne prisiljeni. Ovdje su neke opcije nositi šifon marame šal koje možete isprobati kod kuće, bez nereda i lakše.

Što čekate? Brzo postaviti maramu i neke igle pentul odmah početi tutorial iz nekih slici gore. Ako i dalje želite više tutoriali o musliman Jilbab, onda možete pročitati na blogu http://cara-memakai-jilbab-kreasi.blogspot.com pregled najnovijih hidžaba Savjeti za besplatno. Zabavite se!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar