Rabu, 18 Desember 2013

manfaat buah naga untuk janin

manfaat buah naga untuk janin bvακόμη και αν το φυτό είναι πλέον εύκολο να βρεθεί, namuk δεν είναι πολλοί άνθρωποι που κατανοούν σε βάθος τις ιδιότητες που κρύβονται πίσω από τα φρούτα δράκο.

Το σχήμα είναι διαφορετικό από τα άλλα φρούτα, έτσι τονίζουν χαρακτηριστικά τα πλήρη οφέλη αυτού του φρούτου. Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής του, η παρουσία του dragon fruit συχνά εγχάρακτη ποικιλία από άλλους ρόλους.

Αρχαία κινεζική κοινωνία θεωρεί dragon fruit είναι κάτι περισσότερο από τα φρούτα με μια ποικιλία από οφέλη. Φρούτα με το δέρμα που μοιάζει με ένα μεγάλο φίδι κλίμακες είναι συχνά ένας σύντροφος από δύο αγάλματα στις προσφορές Αγία Τράπεζα. Κάθε γιορτές Σεληνιακό Νέο Έτος αυτό το φρούτο είναι επίσης παρουσιάζονται, και έγινε μία από τις απαιτούμενες παρουσίαση, επειδή πιστεύεται ότι φέρνουν τύχη.

Ωστόσο, στη μητρική του Μεξικού, φρούτα δράκος του, που θεωρείται ένα μάτι. Μόνο όταν έφερε στο Βιετνάμ, οπωροφόρων φυτών δράκος άρχισε να καλλιεργείται εκτενώς πριν τελικά εξελίσσεται σε χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Στο Βιετνάμ dragon fruit καλείται συχνά Thanh Long ή έξυπνος δράκος, ενώ οι Κινέζοι αποκαλούν Feuy Long Kwa. Σε περιοχές του Μεξικού, φρούτα δράκος έρχεται με τον τίτλο Pitahaya.

Δράκος ίδια καρπός έχει ένα ελαφρύ χρώμα του δέρματος, το δέρμα δεν είναι ομαλή, αλλά καλύπτεται με κλίμακες που έμοιαζε με ένα μεγάλο φίδι ή δράκο. Τα περιεχόμενα του καρπού είναι άσπρο, κόκκινο ή μωβ με ένα ψέκασμα των μαύρων σπόρων. Υφή σαν γλυκό βασιλικό γεύση, όπως τα ακτινίδια.

Υπηρεσία Γεωργικής Έρευνας της Δημοκρατίας της Ινδονησίας δήλωσε ότι τα φρούτα δράκος μπορεί να μειώσει τη χοληστερόλη, την ισορροπία του σακχάρου στο αίμα, τη νεφρική λειτουργία και ενισχύει τα οστά και βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου. Οι φυτοχημικές ουσίες σε αυτά τα φρούτα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.

Dragon φρούτα είναι επίσης πολύ καλό για το κυκλοφορικό σύστημα. Ο καρπός είναι πολύ αποτελεσματική στη μείωση συναισθηματικό στρες και εξουδετερώνουν τις τοξίνες στο αίμα. Δράκος φρούτα περιέχει 80 τοις εκατό νερό, βιταμίνη C, φυτικές ίνες, ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο και είναι χρήσιμα για την αντιμετώπιση της υψηλής αρτηριακής πίεσης.

Το περιεχόμενο, καθώς και τα φρούτα δράκος φτάσει 0,7-0,9 γραμμάρια σε κάθε γραμμάριο είναι επίσης πολύ χρήσιμα για το πεπτικό σύστημα και μειώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης. Αν θέλετε να αποφύγετε τις διάφορες ασθένειες, δεν υπάρχει καμία ζημιά, αν τρώτε ένα φρούτο δράκος από τώρα

Tidak ada komentar:

Posting Komentar